Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na „Better Building Brunch“ sa gospodinom Davidom Slinnom, Veleposlanikom Velike Britanije u Hrvatskoj koji će se uzvanicima obratiti uz glavnu temu: “Zelena ekonomija na britanski način/Green Economy in the UK”

„Better Building Brunch“ održati će se u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju i Britanskog Veleposlanstva u Hrvatskoj, u četvrtak, 30. siječnja 2014. godine s početkom u 9,30 h u Hotelu Esplanade Zagreb, Smaragdna dvorana. U suradnji sa: Britanskim Veleposlanstvom u Hrvatskoj

KOTIZACIJA ZA NE-ČLANOVE: 350,00 kn + pdv
KOTIZACIJA ZA ČLANOVE: 250,00 kn + pdv

Za vrijeme „Better Building Brunch-a“ gospodin Slinn će predstaviti opće promjene u UK prema zelenom, važnost zelene gradnje u odnosu na druge zelene sektore (npr. zeleni transport, zelena poljoprivreda… itd.), načine na koje UK potiče zelenu gradnju (poticaji, krediti, propisi, pravilnici), te će upoznati sudionike sa ‘Green Deal’ programom pokrenutim u Velikoj Britaniji.

Okupljanja “Better Building Brunch” imaju za cilj povezati ljude različitih profila zainteresiranih za održivi razvoj, društveno odgovorno poslovanje i zelenu gradnju u Hrvatskoj kako bi na jednom mjestu iznijeli i razmjenjivali stavove o poboljšanju sveukupnog hrvatskog gospodarstva.

Službeni sponzor Better Building Brunch-a je tvrtka ALUKÖNIGSTAHL d.o.o.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 27. siječnja 2014. putem e-maila: info@gbccroatia.org

 PRIJAVNICA

PROGRAM

U ime Upravnog odbora Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, srdačno Vas pozdravljamo i veselimo se Vašem dolasku!

 

Hrvoje Kvasnička, Predsjednik HSZG

Snježana Turalija, Izvršna direktorica