KOMPAN je vodeći svjetski dobavljač opreme za igrališta. Razvija, proizvodi i prodaje sprave za igrališta za sve uzraste. Sva igrališta dizajniraju se iz temelja kako bi se poboljšalo zdravlje i učenje djece. Svi proizvodi tvrtke imaju neodoljiv dizajn, beskompromisnu sigurnost, jedinstveno su inovativni s visokom razinom mogućnosti igre i dugotrajne kvalitete.

 

kompan-logo-2007

Kompan igrališta imaju svoju filozofiju
Kao vodeći svjetski proizvođač kvalitetnih sprava za igralište cijenjen je od strane svojih klijenata. Javne institucije, škole, vrtići i ostale institucije vjeruju da će upravo Kompan proizvesti zabavna i uzbudljiva igrališta i razumjeti što zaista stoji iza izvrsnog igrališta.
borup_pcm_3

 

Sjajna igrališta grade se znanjem
Jedan od razloga zašto je tvrtka vodeća na svijetu u ovom području jest upravo postojanje Kompan Play Institutea. Ovaj jedinstveni centar znanja vrijedna je riznica koja omogućuje uvid u dječju igru, zdravlje i istraživanje kroz igru. To savršeno dopunjava naše praktično iskustvo kroz više desetljeća u izgradnji igrališta koje promoviraju razvoj djeteta.
people_msc_givskud_dk_001

 

Kompan igrališta su mnogo više od same konstrukcije, dizajnirana su na način kako bi se postigao viši cilj: Poticanje razvoja djeteta kroz igru.

Na međunarodnom skupu  Igra u otvorenom prostoru predavenje će održati Jeanette Fich Jespersen, kao predstavnica tvrtke Kompan.

Jeanette Fich Jespersen je direktorica KOMPAN Play Institutea. Diplomirala je skandinavsku književnost, jezik i kulturu na sveučilištima Južne Danske i Islanda. Njeno iskustvo predavačice i docentice na sveučilištima u Njemačkoj i Danskoj dalo joj je značajan uvid u istraživački utemeljeno znanje.

Kroz rad za KOMPAN Play Institute slijedila je, inicirala i pratila istraživanja i trendove u igri i zdravlju, igri i socijalnom uključivanju te igri i učenju, i postala stručnjak za igrališta, dizajn igre i održivi razvoj djeteta, povezujući teorijske i praktične pristupe igralištima i igri. Članica je povjerenstva za proizvode u KOMPAN Play Instituteu, prvenstveno odgovorna za dječji, obiteljski i društveni aspekt dizajna igre.