Think Space Vas poziva na mini-simpozij, okrugli stol i druženje s gostima povodom objave rezultata prvog natječaja Think Space ciklusa MONEY – Territories u ponedjeljak 9. prosinca 2013. u 19:00h u Laubi – kući za ljude i umjetnost.

Think Space, međunarodni program u organizaciji Društva arhitekata Zagreba, koji kroz seriju konceptualnih online arhitektonskih natječaja, javnih skupova i kulturnih događanja, od 2010., omogućuje razmjenu iskustava i znanja mladih profesionalaca; arhitekata, studenata arhitekture, dizajna, krajobrazne arhitekture, humanističkih znanosti i umjetnosti iz cijeloga svijeta, poziva Vas na Mini-simpozij TERITORRIES, završni događaj u sklopu prvog natječaja Think Space ciklusa MONEY.

Događanje, koje će se održati u ponedjeljak, 9. prosinca, uključit će objavu rezultata natječaja TERRITORIES, razgovor s nagrađenim autorima, predstavljanje rada eminentnih gostiju skupa, te okrugli stol na temu arhitektonskog i kulturnog djelovanja u ekstremnim okolišima poput Arktika i svemira.

Sudionici okruglog stola koji se u svom radu intenzivno bave ovom tematikom pomoći će nam shvatiti zašto je bitno ponekad izaći iz okvira djelovanja svakodnevice, pozabaviti se prostorima potpuno lišenih uobičajenih karakteristika, kako bismo upravo pomoću ovog alata bolje djelovali u vlastitom poznatom okruženju.

Sudionici skupa su Dragan Živadinov, Mason White, Miha Turšić, Marko Pehljan, Ethel Baraona Pohl, Cesar Reyes Najera, David A. Garcia a moderator skupa je Tomislav Pletenac.

Pridružite nam se u ponedjeljak u Laubi, Kući za ljude i umjetnost od 19:00h do 21:00h.
Broj mjesta je ograničen, a besplatne ulaznice preuzmite preko Entrio sustava ovdje.

Više o predavačimapogledajte na službenim strancima DAZ-a

Odgovori