Dragi kolege i kolegice,

ove godine domaćin tradicionalnog okupljanja Hrvatskog društva krajobraznih arhitekata, KRAJINA-KRAJOBRAZ-PEJZAŽ 2016., Društva krajinskih arhitektov Slovenije i Udruženja pejzažnih arhitekata  Srbije, je Ljubljana. Ugostit će nas kolege i kolegice iz Društva krajinskih arhitektov u Ljubljani, od 15.-17.5.2016. na skupu pod nazivom “Zelena Infrastruktura”.

Prvi dan dolaska predviđen je za obilazak Bleda za predstavnike triju udruženja. Prvi dan predavanja, 16.5.2016. obilježit će predavanja triju udruženja, a ispred HDKA, predavanje će održati krajobrazna arhitektica Darija Perković, sa temom: Green infrastructure of the city Crikvenica – New and alternative overview of urban landscape”.

Zadnji dan predviđen je za međunarodnu konferenciju “Zelena infrastruktura”, na kojoj ispred HDKA, sudjeluje Momir Pavletić Slobođan, član Upravnog odbora HDKA. Također, u sklopu događanja, predviđeno je i otvorenje izložbe, gdje radove izlažu predstavnici iz sve 3 države.

Čast nam je pozvati Vas ne treći, tradicionalni skup Krajina – krajobraz – pejzaž 2016., i nadamo se da se vidimo u velikom broju! Iduće godine posjetite nas u Hrvatskoj, kada je HDKA domaćin skupa.

Prijava za sudjelovanje na stručnom skupu je obavezna.
Prijavite se do 13. maja 2016, na: info@dkas.si

ULAZ JE 16.5. SLOBODAN! (17.5. ulaz na konferenciju se naplaćuje 30 eura – PRIJAVE!). Više o konferenciji 17.5. pogledajte OVDJE!

Za sva pitanja možete se obratiti organizatorima na info@dkas.si ili na hdka@hdka.hr

 

leaflet_KKP_program_slo-1

leaflet_KKP_program_slo-2