Udruga Zora u sklopu građanske akcije “Klupice prijateljstva” raspisuje natječaj za oslikavanje klupa u Perivoju Zrinskih Čakovec koji traje od 08.03.-19.03.2017.

Uvjeti sudjelovanja:
Natječaj je otvoren za sve građane, umjetnike, udruge, škole i institucije na području Međimurske županije. Prijaviti se mogu isključivo vlastiti autorski radovi pod punim imenom i prezimenom. Članovi/ce žirija ne mogu se prijaviti na Natječaj.

Tema natječaja su motivi Zrinskih koji će se uklopiti u sam Perivoj i dvorac Zrinskih. Prijedlog idejnog rješenja treba biti u skladu s temom natječaja koji bi se apstraktno kroz minimalizam stopili s navedenim. Dakle, naglasak je na izražaju apstrakcije motiva Zrinskih.

Svrha natječaja je povezivanje građana kao volontera Međimurske županije kako bi zajedničkim snagama stvorili konkretna rješenja koja vode ka poboljšanju života u lokalnoj zajednici, kroz aktivno građanstvo.

Ovom građanskom akcijom želimo povezati sve građane, udruge i institucije kako bi vratili parku percepciju “sigurnog mjesta”, ugodnog i pogodnog za boravak i druženje mladih i građana. Vjerujemo da će to zakotrljati lavinu ovakvih akcija gdje potičemo aktivno građanstvo i gdje ljudi mogu konkretno vidjeti koliko možemo napraviti ako zajednički djelujemo. Time doprinosimo povećanju zadovoljstva stanovništva i to s infrastrukturom i životom u gradu Čakovcu kojemu je ta promjena potrebna, a koji mi kao građani zaslužujemo.

POZIV
PRIJAVA

Photo: travelspirit333
izvor: udrugazora.hr, 8.3.2017.