ACO Grupa jedan je od lidera na svjetskom tržištu po proizvodnji sustava za površinsku odvodnju. Klimatske promjene dovode nas oči u oči sa brojnim izazovima kako bi ponudili kvalitetna i inovativna rješenja kao odgovor na novo nametnute ekološke uvjete okoline. Svojim integriranim pristupom, ACO se zalaže za profesionalnu odvodnju, ekonomično pročišćavanje, te kontrolirano otpuštanje i ponovno korištenje vode.

Pomažemo u stvaranju urbanog okruženja budućnosti

Infrastruktura i zelene površine definiraju izgled grada. U današnje vrijeme naseljena mjesta sve više posvećuju pažnju stvaranju ugodnog okruženja koje ne samo da određuje kvalitetu života, nego daje moderniji izgled samom naselju. Danas je prisutna rekonstrukcija i izgradnja novih elemenata koji prate razvoj poslovanja i demografsku strukturu. Pri izradi urbanističkih projekata od posebnog značenja je obraćanje pažnje na zaštitu okoliša, dugovječnost i održivost rješenja.

Više o novitetima iz Aco Grupe možete čuti na Međunarodnoj konferenciji „Krajobraz-krajina-pejzaž: Krajobrazna arhitektura i turizam, Rovinj-Pula, 2017, koja će se održati u Rovinju i Puli od 24.4. do 27.4.2017.

Izvor: aco.hr, 3.4.2017.