U četvrtak 27. ožujka ove godine održat će se nova edukativna radionica “Postavite temelje uspješne tvrtke” u organizaciji portala posao.hr koja je namijenjena poduzetnicima koji su nedavno krenuli u samostalno poslovanje. Radionica je dio projekta “Siguran start” koji pomaže novim poduzetnicima u početnim koracima poslovanja kako bi uz razne pogodnosti lakše prebrodili prvu godinu poslovanja.

Kako maksimalno iskoristiti EU fondove, kako uspješno voditi poslovanje i knjigovodstvo u skladu sa zakonima, kako osmisliti i realizirati maksimalno učinkovitu marketinšku kampanju, kako pronaći novac za financiranje – samo su neke od zanimljivih tema koje će stručni predavači podijeliti sa sudionicima.

Zbog velikog interesa, nova radionica održat će se već 27. ožujka u prostorima InstantOffice u poslovnoj zgradi Europolis Zagrebtower u Zagrebu (Radnička 80, 8.kat) s početkom u 08:30h.

Ako se želite uključiti u projekt “Siguran start”, portal posao.hr vas poziva da se prijavite za besplatnu edukativnu radionicu putem linka: http://www.posao.hr/siguran-start-zagreb/obrazac-za-kontakt.

Dosadašnje reakcije polaznika pokazale su da je održavanje projekta u kojem vrhunski profesionalci dijele svoja znanja, savjete i iskustva upravo ono što novim poduzetnicima na tržištu treba. Mnoge pozitivne reakcije, od kojih izdvajamo jednu, pokazuju kako poduzetnicima trebaju iskustva i savjeti stručnih osoba s raznih područja. Vatroslav Ivanuša, poduzetnik i polaznik jedne od održanih radionica, pohvalio je projekt i dodao: “Čestitam na prvorazredno organiziranoj radionici, kvalitetnim predavačima, kvalitetnom i sadržajnom programu i temama. Bila je to jedna kvalitetna informacija poduzetniku početniku, koju tako cjelovito vjerojatno ne bi nigdje drugdje mogao dobiti. Naravno, bit će tu još mnogo pitanja, ali nadam se da ćemo moći nastaviti kontakt, a možda jednog dana i suradnju”.

Program radionice možete preuzeti ovdje.