Pozivamo vas na stručno predavanje „BREEAM“ međunarodni certifikat za zelenu gradnju  – 11. travnja u hotelu Esplanade u Zagrebu u trajanju od 09:00 – 14:00 sati. Glavni predavač Terence Becketta dolazi iz BRE Academy iz Londona,  a pridružit će mu se i Hrvoje Kvasnička, predsjednik Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju i BREEAM Assessor.

BREEAM je osnovan 1990. kao britanski sustav ocjenjivanja zgrada prema stupnju njihove „zelenosti“. Koristi se za ocjenjivanje novih zgrada i projekata urbanističkog planiranja, te kao smjernica za rekonstrukciju postojećih zgrada, posebno u dijelu urbane regeneracije. Ovisno o tipu i funkciji nekretnina, zemljište ili zgrada se ocjenjuju bodovima u 10 kategorija.

Više o predavaču kao i PROGRAM predavanja pronađite ovdje. Edukacija je namijenjena inženjerima svih struka, kao i ekonomistima i financijskim stručnjacima, marketinškim stručnjacima, upraviteljima zgrada, voditeljima projekata, posrednicima u kupoprodaji nekretnina, odvjetnicima i slično.

Cijene za sudjelovanje na stručnom predavanju su:

    ČLANOVI HSZG-a  – slobodno 40 mjesta – bez naknade (mogućnost sudjelovanja za samo jednu osobu iz tvrtke)
    GBPro certificirani stručnjaci – 150, 00 kn + pdv
    Ostali sudionici – 400, 00 kn + pdv

Vaše sudjelovanje molimo da potvrdite na mail adresu info@gbccroatia.org do popunjenja slobodnih mjesta, a najkasnije do 9. travnja u 16:00 sati

Uplaćenim predračunom smatrat ćemo vas potvrđenim sudionikom stručnog predavanja. Uz interes dolaska na predavanje molimo vas da nam dostavite i podatke potrebne za izradu predračuna:

Za fiziče osobe: Ime i prezime, adresu i OIB
Za pravne osobe: Ime tvrtke, Ime i prezime osobe koja pohađa predavanje, adresu i OIB tvrtke.

Veselimo se vašem dolasku!