Poštovani,

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Radnom skupinom za praćenje implementacije ciljeva iz dokumenta ApolitikA, organizira niz informativno – edukativnih modula  na kojima će se raspravljati o svim relevantnim temama obuhvaćenim dokumentom.

Moduli će se održavati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, Draškovićeva 45.

Prvi modul pod nazivom Ostvarivanje ciljeva dokumenta ApolitikA održat će se  21. svibnja 2014. godine.

U proteklih je godinu dana djelovanje Radne skupine prije svega  bilo usmjereno ka promociji i prezentaciji dokumenta ApolitikA. U tom su smislu održane brojne prezentacije u Zagrebu, Dubrovniku, Opatiji, Zadru, te na međunarodnoj konferenciji u Dublinu u organizaciji   Europskog foruma za arhitektonske politike. Jedan od značajnijih događaja bilo je i sudjelovanje predstavnika Radne skupine na okruglom stolu u sklopu 4. kongresa hrvatskih arhitekata, na temu: Provedba arhitektonskih politika- implementacija.

Pozvani sudionici su predstavnici ministarstava, državnih zavoda, ureda i agencija, znanstvenih i kulturnih institucija, strukovnih organizacija, akademske zajednice, javnih poduzeća i organizacija civilnog društva te istaknuti pojedinci. Budući je broj sudionika ograničen, ljubazno Vas molimo da ispunite prijavni obrazac koji se nalazi u prilogu.

 

 
Sudjelovanje na informativno – edukativnim modulima je bez kotizacije, a svaki pojedini modul boduje se u Programu stručnog usavršavanja s tri (3) boda.

 

 
•             Program Modula 1
•             Prijavni Obrazac

 

HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA
Ul. grada Vukovara 271/2
10 000 Zagreb
Tel: 01/5508-411
Faks: 01/5508-403
E-mail: ssu@arhitekti-hka.hr