DANI  HRVATSKE  KOMORE  ARHITEKATA  u sklopu V. ZAGREBAČKOG ENERGETSKOG TJEDNA  u Velikoj dvorani Starogradske vijećnice u Zagrebu, Ćirilometodska 5, u utorak, 13. svibnja 2014. god., s početkom u 09:00 sati.

U Zagrebu se, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba i u organizaciji Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, od 12. – 17. svibnja 2014.god., pod nazivom Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo!, održava već tradicionalna međunarodna strukovna konferencija, u kojoj Hrvatska komora arhitekata sudjeluje kao organizator programa namijenjenog posebno predstavnicima naše struke, ali i široj strukovnoj zajednici.

Ulaz je slobodan.

Stručna predavanja će se u Programu stalnog stručnog usavršavanja HKA-a bodovati sa sedam (7) bodova od toga jednim (1) iz građevno – tehničke regulative.

Prijaviti se možete na web stranici Komore pod http://www.arhitekti-hka.hr/hr/strucno-usavrsavanje/prijava-na-skupove/

Članovi koji imaju korisničko ime i lozinku, nakon logiranja na stranicu, prijavljuju se klikom na „Prijavi se“, ostali trebaju popuniti on-line obrazac.

Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, obratite se tajništvu Komore na ssu@arhitekti-hka.hr  koje će Vam ih dodijeliti.