Osvrt na značaj i primjenu zaštitnih podnih obloga i ostalih mogućih opcija koje je prema normama nužno koristiti pri planiranju i izvedbi dječjih igrališta. Dio predavanja posvećen je predstavljanju vrsta podnih obloga od reciklirane gume iz asortimana tvrtke Funexperts d.o.o.

Osnovna djelatnost tvrtke Funexperts d.o.o. je opremanje dječjih igrališta na otvorenom i dječjih igraonica u zatvorenom prostoru. Kroz naziv Funexperts, tijekom proteklih godina, kao tvrtka izgradili su prepoznatljiv brand, sa sloganom “we take fun seriously” (mi zabavu shvaćamo ozbiljno), što potvrđuje niz realiziranih projekata i referentna lista njihovih dosadašnjih klijenata i partnera. Specifičnost tvrtke je što na tržištu nudi jedinstvene i atraktivne koncepte za opremanje prostora za dječju igru i slobodno vrijeme, uz više nego konkurentne cijene, te profesionalan i kvalitetan odnos prema klijentima. Zadovoljstvo kupaca i krajnjih korisnika (djece) je njihov prioritet.
funexperts

Na stručnom skupu Igra u otvorenom prostoru gospodin Dražen Jurković, direktor tvrtke Funexperts, reći će nam nešto više o novitetitma prodajnog asortimana.

Izvor: hdka.hr, 21.9.2016.