Poštovani članovi/ice,

ovom prilikom želimo Vas obavijestiti da aktivno radimo na ostvarivanju pogodnosti za naše članstvo i želja nam je da se Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata prepozna i izvan stručnih krugova kao relevantno tijelo koje aktivno i profesionalno participira u procesima na području Republike Hrvatske. Ovim putem obavještavamo Vas da smo dogovorili suradnju sa određenim muzejima i ustanovama. Sukladno tome, Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata uskoro će svim članovima izdavati članske iskaznice. Članske iskaznice izdavat će se na početku godine svim aktivnim članovima/icama HDKA na trajanje od godine dana, po podmirenju tekuće članarine, a putem članskih iskaznica moći će se ostvarivati popust na određene usluge ili proizvode naših partnera.

Vjerujemo da će lepeza pogodnosti u budućnosti biti još šira. Postupak izdavanja iskaznicama planira se započeti prije ljeta ili najkasnije najesen, kako bi članovi već sad mogli ostvariti određene poodnosti.

Ako imate kakvih želja i ideja gdje želite ostvariti svoj popust, slobodno nam se obratite.

Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata trenutno je u pregovorima sa svim Nacionalnim parkovima RH, Parkovima prirode RH, muzejima i galerijama diljem RH i nadamo se da ćemo do kraja godine listu još samo proširiti.

S poštovanjem,
Upravni odbor HDKA