Poštovani članovi Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju,

sa zadovoljstvom Vas pozivamo da 14 i 15. svibnja 2014. sudjelujete u najvećem virtualnom paneuropskom događaju posvećenom promoviranju najzelenijih zelenih projekata u Europi i rješenja za održivi razvoj!

Construction21EXPO.eu je prvi svjetski virtualni sajam vezan uz pojam zelene gradnje u sklopu kojeg će se održati i stručna konferencija otvorena za kompletnu javnost. Construction21EXPO.eu je sajam koji višestruko doprinosi štednji sudionika.

– u vremenu predviđenom za putovanja, troškovima smještaja i transfera, a eliminira u potpunosti emisije CO2!

Sajam je organiziran uz potporu Europske komisije, Mreže europskih Savjeta za zelenu gradnju, više nacionalnih Savjeta za zelenu gradnju i Construction21 tima iz cijele Europe, kao i drugih povezanih stručnih organizacija.

Okupljeni izlagači na sajmu predstavljaju međunarodne i nacionalne kompanije iz 26 zemalja u Europi i SAD-u, Japanu i Izraelu. Rane registracije sudionika pokazuju da će na sajmu i konferenciji vjerojatno sudjelovati sudionici

iz svih zemalja Europe i oko 10.000 do 20.000 zainteresiranih strana za proizvode, usluge i tehnologije iz područja zelene gradnje.

Posjetite web stranicu www.Construction21EXPO.eu još danas, registrirajte se bez troškova kako biste prisustvovali virtualnom sajmu zelene gradnje s bilo kojeg mjesta na kojem imate pristup računalu ili internetu.

Također imate priliku preuzeti informacije o sadržaju konferencije te sudjelovati na virtualnom predstavljanju programa u kojem će više od 30 vrhunskih europskih stručnjaka raspravljati o mogućnosti i velikom potencijalu zelene gradnje širom kontinenta.

Veselimo se i Vašoj posjeti izložbenom štandu Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju na sajmu Construction21EXPO.eu

Uštedite novac, vrijeme i smanjite emisiju CO2 sudjelovanjem na sajmu online zajedno s tisućama zainteresiranih strana za zelenu gradnju i održivi razvoj. Posjetite www.Construction21EXPO.eu