Poštovani članovi Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju,

mjesec studeni tradicionalno je posvećen stručnim edukacijama iz područja zelene gradnje, te Vas ovim pozivamo da nam se pridružite na slijedeća 2 Simpozija koja će razmotriti izuzetno važne teme u okviru zelene gradnje uz eminentne stručnjake – predavače iz zemlje i inozemstva:

· 18. SIMPOZIJU O ZELENOJ GRADNJI S TEMOM „MOŽE LI SE UŽIVATI I ŠTEDJETI ISTOVREMENO?“,
13. STUDENOG 2014. S POČETKOM U 14,00 SATI U HOTELU DOUBLETREE BY HILTON, dvorana Mimoza.

Simpozij je namijenjen investitorima, građevinskim tvrtkama, inženjerima strojarstva, elektrotehnike, građevinarstava te arhitektima, kao i svima zainteresiranim za HVAC sustave, a besplatan je za sve sudionike. Organiziraju ga HSZG i tvrtka Daikin Hrvatska d.o.o., te se očekuju STRUČNA I EDUKATIVNA PREDAVANJA O DAIKIN SUSTAVIMA ZA GRIJANJE/HLAĐENJE, TE INFORMACIJE O ZAKONSKOJ REGULATIVI I SUBVENCIJAMA ZA OIE od strane predstavnika Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatske komore inženjera strojarstva, tvrtki Daikin Hrvatska d.o.o., VMD promet d.o.o., Colliers Advisory d.o.o., Fabrika arhitekti d.o.o., HSZG.

 

Vaše prijave očekujemo do 12.11. kroz on-line prijavnicu
PROGRAM 18. SIMPOZIJA DOSTUPAN JE OVDJE.

 
· 19. SIMPOZIJ O ZELENOJ GRADNJI S TEMOM “PANEL DISKUSIJA O ODRŽIVIM NEKRETNINAMA I CERTIFIKATIMA ZELENE GRADNJE”
19. STUDENOG 2014. S POČETKOM U 15,30 SATI U HOTELU ESPLANADE, DVORANA ISTANBUL.

OVO JE SIMPOZIJ NA KOJEM ĆE SE RASPRAVLJATI O VRIJEDNOSTI I BENEFITIMA ZELENIH ZGRADA ZA VLASNIKE I KORISNIKE, ISKUSTVIMA S AUSTRIJSKOG TRŽIŠTA NEKRETNINA, MEĐUNARODNIM SUSTAVIMA ZA CERTIFICIRANJE ZELENIH ZGRADA, ZAHTJEVIMA TRŽIŠTA I NAJNOVIJIM EUROPSKIM TRENDOVIMA U POSLOVIMA POSREDOVANJA NEKRETNINAMA, INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA I FINANCIRANJU ISTIH. Besplatan je za sve sudionike, a organiziraju ga HSZG i austrijska tvrtka, članica HSZG-a CES CLEAN ENERGY SOLUTIONS KOJA ĆE PREDSTAVITI SVOJE POSLOVNE MOGUĆNOSTI u Hrvatskoj i svijetu. Putem prezentacija i panel diskusija, 19. Simpozij nastojat će dati odgovor u kojem smjeru treba ići hrvatsko tržište nekretnina kada je riječ o zelenim projektima i održivom razvoju.

Svoj dolazak možete prijaviti do 18.11. kroz on-line prijavnicu
PROGRAM 19. SIMPOZIJA DOSTUPAN JE OVDJE.