Jučer je na HTV-u u emisiji o poduzetništvu-APP predstavljen projekt Escape the Life, Plant growth and domestic use, Urbani inkubator Šibenik autorica studentica Krajobrazne arhitekture Ivane Kozine i studentica Dizajna Valentine Sunek.

Podsjetimo, U prosincu 2015.godine Razvojna agencija Zagreb je objavila natječaj Postani/ostani poduzetnik, namijenjen redovitim i izvanrednim studentima na području grada Zagreba. Cilj projekta jest uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području U prosincu 2015.godine Razvojna agencija Zagreb je objavila natječaj Postani/ostani poduzetnik, namijenjen redovitim i izvanrednim studentima na području grada Zagreba. Cilj projekta jest uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start up poduzetništva te učenja za isto.

Escape the life proglašen je najboljim timom na studentskom natjecanju Postani/ostani poduzetnik. Spojem hardvera i softvera korisnicima se omogućuje jednostavan ulazak u virtualnu stvarnost.
Projekt Plant growth and domestic use usmjeren je na širenje svijesti o jednostavnosti i praktičnosti uzgoja svježih namirnica. Kroz edukativnu igru djeci se omogućuje da na zabavan način prate sadnju sjemena i razvoj biljke za koju brinu.

Ukoliko niste bili u mogućnosti pogledati reportažu donosimo je na linku

Izvor: hdka.hr hrti.hrt.hr