Dragi naši mladi krajobrasci i krajobraske,

Hrvatko društvo krajobraznih arhitekata počašćeno je što je organizator predstavljanja velikog projekta, financiranog od strane europske unije te time dobilo priliku za predstavljanje svoje struke i svojih aktivnosti te aktivnosti na razini Europe.

Velika nam je čast što ćemo moći predstaviti javnosti i stručnjacima trendove u novim tehnologijama, dizajnu i očuvanje klimatskih uvjeta. Za uspješnu realizaciju ovoga projekta trebamo pomoć naših vjernih volontera i volonterki.

Naši partneri iz Bruxellesa aktivno prate naš rad, stoga tražimo odgovorne i motivirane osobe koje su voljne pomoći nam u finaliziranju ovih aktivnosti.

Predstavljanje projekta odvijat će se u javnom prostoru grada Zagreba krajem rujna i početkom listopada ove godine. Komunikacija sa posjetiteljima planira se u trajanju od 8 sati dnevno, 4 sata u jutarnjim terminima te 4 sata u popodnevnim terminima. Volonteri bi radili u paru, u terminu koji im odgovara. Radi se o komunikaciji s posjetiteljima, aktivnoj promociji projekta te promociji Hrvatskog društva krajobraznih arhitekata te struke općenito.

Tražimo minimalno 12 volontera kako bismo pokrili sve dane i sate. Cilj je da svaki par bude angažiran samo 4 sata po danu, bilo ujutro ili popodne. Osobe trebaju biti komunikativne, predane poslu, entuzijastične, upoznate sa radom HDKA te voljne promovirati krajobraznu arhitekturu posjetiteljima kroz razgovore i komunikaciju.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave u paru na službeni mail hdka, hdka@hdka.hr te da ostave svoje podatke najkasnije do 5.9.2017.

Edukacija o europskom projektu održat će se sredinom rujna, u prostorijama  “Boonika – platforma vizualnog dijaloga”, u Veslačkoj 23, Zagreb. O terminu ćemo Vas naknadno obavijestiti.

4 najbržih volontera nagrađujemo sa ulaznicama za međunarodni stručni skup koji se oragnizira na jesen ove godine!

Zahvaljujemo se svima na iskazanom interesu i pozdravljamo sve.

Upravni odbor HDKA