Eurotramp trampoline je vodeća svjetska tvrtka specijalizirana za izgradnju trampolina, s više od 55 godina iskustva. Proizvodi visokokvalitetne proizvode za profesionalna natjecanja, ali i za slobodno vrijeme i otvorene prostore. U svakom trampolinu vidljiv je visoki standard kvaliteta, ali i inovacija te najbolji mogući odnos s kupcima i iznimna pouzdanost. Zbog toga vrhunski sportaši diljem svijeta imaju povjerena u Eurotramp trampoline i usluge.

Više od 50 godina trampoline Eurotramp Trampoline preferira većina sportaša i trenera diljem svijeta. I zato su najuspješniji dobavljač profesionalnih sportskih trampolina već desetljećima. Brojna svjetska i europska prvenstva, nacionalna i međunarodna natjecanja, pa čak i veliki međunarodni događaji poput Olimpijskih igara imaju povjerenja u Eurotramp kvalitetu.
eurotramp3

Međutim, kvaliteta okrenuta budućnosti i usluga nisu dovoljni. Polazeći od razvoja i proizvodnje, Eurotramp Trampoline se posebno oslanja na održivost. Svi resursi i proizvodni procesi Eurotramp Trampolinea su u skladu sa strogim domaćim i međunarodnim ekološkim zahtjevima. Čak se i struja koju koriste u proizvodnji i razvoju dobiva iz “Naturstrom”, regenerativnog i održivog izvora energije. Od 2014. godine certificirani su prema međunarodnim standardima sustava upravljanja okolišem DIN ISO 14001: 2008.

eurotramp2

Predstavnik tvrtke Eurotramp trampoline Rudiger Mosel na međunarodnom skupu Igra u otvorenom prostoru predstavit će razne namjene i prednosti trampolina za sve uzraste i razine umijeća. Dok su za djecu vrlo važni zabavni faktor i odgojna funkcija trampolina, odrasli i starije osobe također imaju koristi od trampolina: ili kroz terapije na trampolinima ili za sudjelovanje na natjecanjima. Između ostaloga, trampolin poboljšava koordinaciju, koncentraciju i izdržljivost djece. Proizvodi poput podvodnog trampolina nude velike mogućnosti za vježbanje. Pojavljuju se novi trendovi i inovacije na tržištu trampolina za igrališta, a najnoviji projekt je GALABAU gdje će se prezentirat jedinstvene značajke proizvoda s kombinacijom svjetla, zvuka i vode. Gospodin Rüdiger Mosel predstavit će novi program vježbanja koji su nedavno razvili i koji pruža učinkovite ideje za vježbanje i igru.

Izvor:eurotramp.com, 15.9.2016.