Rexpo 2016, sajam je na kojem zahvaljujući našem partneru, Hrvatskom savjetu za zelenu gradnju sudjeluje i HDKA, je postao mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz tridesetak zemalja.

Na oko 2500 m² izlagačkog prostora predstavljaju se brojne inozemne i domaće tvrtke, gradovi i općine sa svojim aktualnim projektima, dok je na Rexpo Forumu kroz stotinjak panel diskusija i okruglih stolova stručnu raspravu provelo više od 400 stručnjaka iz različitih područja.

I ove će godine sajam okupiti vodeće sudionike iz Hrvatske i regije – investitore, developere, izvođače, projektante, arhitekte, inženjere, konzultante, agente, odvjetnike, banke, investicijske fondove, zakupce, hotelijere i korisnike komercijalnih prostora, stručnjake, medije te sve ostale zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

Svake godine sajam Rexpo podržavaju brojne institucije iz Hrvatske i regije: ministarstva, veleposlanstva, gospodarske komore, banke i financijske institucije, gradovi, udruge poslodavaca, komore arhitekata i inženjera građevinarstva, a surađujemo i s etabliranim sličnim sajmovima u inozemstvu poput Expo Real München i MIPIM Cannes.

Rexpo 2016 traje dva dana 24. i 25.11.2016.u Hypo Centru. Svećano otvorenje bit će 24.11.2016. u 17.00 sati.

Posjetite sajam i iskoristite sve mogućnosti za predstavljanje i umrežavanje koje nudi prisutnost ovako mnogo sudionika na jednom mjestu.

Izvor:gbccroatia.org, 23.11.2016.