Dragi članovi Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju,

Hrvatski savjet za zelenu gradnju nastavlja tradiciju vrlo uspješnih Mini simpozija o zelenoj gradnji. Naša nova destinacija kojom želimo promovirati zelenu gradnju u suradnji s vama je grad Pula. U suradnji sa Društvom arhitekata Istre/Società architetti dell’Istria i Županijskom komorom HGK Pula, Savjet će održati peti po redu Mini simpozij o zelenoj gradnji na temu “Elementi održive gradnje“.

Simpozij će se održati 12. veljače 2014., u srijedu, u Puli, u velikoj dvorani Županijske komore HGK Pula.

Princip je kao i dosadašnji. Predavanje u trajanju od 13:00 – 17:00 sati, uz mini Green domjenak na kraju predavanja.

Ovim putem vas pozivamo da nam se javite ukoliko želite nastupiti kao predavač na mini simpoziju i na taj način predstaviti vašu tvrtku Istarskim arhitektima, građevinarima, strojarima i gospodarstvenicima. Vaša bi predavanja trebala biti stručna i znanstvena, i imati temu zelene gradnje kao glavnu okosnicu . Ovoga puta imate priliku držati prezentaciju u trajanju od 30 minuta te svojim znanjem i iskustvom doprinijeti kvaliteti ovoga događaja.

Na raspolaganju je ovoga puta pet pozicija, a u obzir ćemo uzeti prvih pet prijave koje nam pristignu.

Cijena za Vaš nastup iznosi po brandu 2.900 + pdv, uz mogućnost da se isto možebitno modificira sukladno ulaznim troškovima za organizaciju prezentacije, o čemu ćemo Vas na vrijeme izvijestiti.

Molimo vas da nam svoju zainteresiranost za nastup javite najkasnije do srijede 29.1.2014. kako bismo stigli sve na vrijeme organizirati i poslati pozive ciljanim skupinama.

Vaše prijave možete poslati na moju mail adresu
dubravka.nizetic@gbccroatia.org

Odgovori