S ciljem poticanja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i hrvatskih stručnjaka i tvrtki iz područja energetske učinkovitosti u zgradama te uspostavljanja novih poslovnih kontakata, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora organizira njemačko-hrvatski simpozij “Energetska učinkovitost u zgradama – s naglaskom na turizam” koji će se održati 8. ožujka 2016. s početkom u 9:00 h u Termama Tuhelj, hotel Well, Ljudevita Gaja 4.

Simpozij se održava u sklopu projekta poticanja suradnje na području energetske učinkovitosti kojeg provodi Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora po nalogu Saveznog ministarstva gospodarstva i energije te u suradnji s tvrtkom eclareon GmbH.

SIMPOZIJ ĆE SE ODRŽATI NA NJEMAČKOM I NA HRVATSKOM JEZIKU UZ SIMULTANI PRIJEVOD.

SUDJELOVANJE NA SIMPOZIJU JE BESPLATNO UZ PRETHODNU PRIJAVU.

Zainteresiranim hrvatskim poduzećima nudimo mogućnost individualnih poslovnih razgovora s njemačkim tvrtkama dana 9. i 10.3.2016.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na simpoziju i/ili individualne razgovore, molimo Vas da priloženi prijavni obrazac pošaljete NAJKASNIJE DO 2. OŽUJKA 2016. e-mailom na karin.cikron@ahk.hr  ili faksom na broj 01-6311 630. Broj sudionika
je ograničen.

Za sva dodatna pitanja rado Vam stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Karin Cikron