Stručno osposobljavanje u DAZ-uDruštvo arhitekata Zagreba raspisalo je natječaj za 3 radna mjesta u okviru stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa – 2 arhitektonske i 1 ekonomske struke. Natječaj je otvoren do 26. veljače 2016., a više saznajte u nastavku.

1 radno mjesto – VSS ekonomskog organizacijskog ili menadžerskog smjera
Sudjelovanje na na poslovima: suradnja na planiranju, organizaciji i provođenju poslova i aktivnosti Društva (ciklusi tematskih predavanja, međunarodnih stručnih skupova, obilazaka, natječaja) koordinaciji kulturnih i obrazovnih aktivnosti, suradnja na postojećim i novim projektima, financijsko planiranje i izvještavanje.
Potrebna zvanja: VSS ekonomskog organizacijskog ili menadžerskog smjera. Informatička znanja: MS Office, Internet i poznavanje alata društvenih mreža.

2 radna mjesta – dipl. ing.arhitekture
Opis poslova: sudjelovanje na planiranju, organizaciji i provođenju poslova i aktivnosti Društva (arhitektonskih natječaja, priprema i izrada programa natječaja, izložbi, tematskih predavanja, međunarodnih stručnih skupova, obilazaka) koordinaciji i suradnji na postojećim kao i novim projektima.
Potrebna zvanja: dipl.ing.arhitekture. Informatička znanja: MS Office, Office paket, AutoCAD, Photoshop, 3dmax i/ili Sketchup, Archicad i/ili Revit, Internet i poznavanje alata društvenih mreža.

Mole se cijenjeni kandidati da u sklopu zamolbe svoj CV pošalju u Europapass formatu na adresu Društvo arhitekata Zagreba, Trg bana Josipa Jelačića 3/1, Zagreb ili na mail adresu: ana.marendic@d-a-z.hr

Izvor: DAZ, 22.02.2016.