Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija i Hrvatska mreža zdravih gradova u suradnji s Radnom skupinom za praćenje implementacije ciljeva dokumenta ApolitikA i DAGIT Vinkovci, u sklopu 20. sajma zdravlja u Vinkovcima, organiziraju informativno – edukativni modul na temu
ApolitikA i javni zahvati u prostoru- pristupačnost.

Na modulu će se raspravljati o problemima pristupačnosti, te arhitektonskoj osviještenost na navedenu temu.

Modul će se održati u Vinkovcima 15. travnja 2016. godine u Hotelu Slavonija, Duga ulica 1 u Vinkovcima.

Proteklih je godina Radna skupina nastojala promovirati i prezentirati ideje, kao i osnovne ciljeve ovog dokumenta hrvatskoj stručnoj javnosti. Arhitektonske politike ciljano doprinose razvoju arhitekture koja oblikuje prostore u kojima svakodnevno živimo i radimo. Stoga držimo ključnim podizanje svijesti putem rasprave o značaju, uvjetima i mogućnostima arhitekture u Hrvatskoj.

Ove će godine također biti organizirani informativno- edukativni moduli, a prvi u nizu održat će se u Vinkovcima.
Sve dodatne informacije možete pročitati na Internet stranici zdravi-grad.vinkovci, a na istoj stranici potrebno je ispuniti prijavu za sudjelovanje na modulu.

Pozvani sudionici su predstavnici ministarstava, državnih zavoda, ureda i agencija, znanstvenih i kulturnih institucija, strukovnih organizacija, akademske zajednice, javnih poduzeća i organizacija civilnog društva te istaknuti pojedinci.
Sudjelovanje na informativno – edukativnom modulu je bez kotizacije, te je uvrštena u Program stručnog usavršavanja.

seminar

Izvor:zdravi-grad.vinkovci, 13.4.2016.