Više od 50 godina Semmelrock Stein + Design donosi nove standarde u dizajnu i modernim tehnikama na području proizvodnje betonskih opločnika, ploča, rubnjaka, zidova i ostalih betonskih proizvoda čime su se u srednjoj i istočnoj Europi etablirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju vanjskih površina i proizvodnji betonskih opločnika i ploča.

Semmelrock je stopostotna kći tvrtka Wienerberger grupe, raspolaže modernom industrijskom bazom i distribucijskom mrežom u cijeloj srednjoj i istočnoj Europi. U 17 proizvodnih pogona u 8 zemalja, te u poslovnim uredima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini zaposleno je preko 1000 djelatnika. Tvornica u Hrvatskoj smještena je u Ogulinu i najmodernija je u ovom dijelu Europe.
Kao dizajner otvorenog životnog prostora uljepšavaju okolinu koristeći betonske opločnike i ploče te kontinuirano dizajniraju nove proizvode, nova sistemska rješenja, a sve kako bi kupce oduševili Semmelrock proizvodima te im omogućili mnogo kombinacija prilikom uređenja vanjskih prostora.
Semmelrock predano posluje po principima održivog razvoja. Proizvodni pogoni u blizini kupaca jamče optimalnu uslugu i servis i tako pridonose razvoju regije.

Iva Filipović,projektantica u SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o. predstaviti će novitete u industriji opločenja.

Izvor:hdka.hr, 21.9.2016.