Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je Upravni odbor HDKA ishodio od Hrvatske komore arhitekata Uvjerenje o upisu Hrvatskog društva krajobraznih arhitekata u Registar provoditelja natječaja u Republici Hrvatskoj.

Upisom u Registar provoditelja natječaja u Republici Hrvatskoj, temeljem članka 14. stavka 14, Pravilnika o natječajima s područja arhitekture, urbanizma, unutarnjeg uređenja i uređenja krajobraza (NN 85/14), Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata stječe pravo obavljanja poslova provođenja natječaja s područja uređenja krajobraza na sljedeće 4 godine.

Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata ove godine slavi svojih 25. godina postojanja, što je još jedan povod više da svojim članovima i članicama osiguramo prava i povlastice koje će pridonijeti razvoju i afirmaciju struke u Hrvatskoj.

Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata trenutno broji preko 100 članova, a pozivamo sve koji to još nisu da postanu dio naše zajednice kako bismo zajedno mogli ostvariti još više.

Nadamo se da će ovo Uvjerenje omogućiti aktivno sudjelovanje svih naših članova u natječajima u Republici Hrvatskoj kroz izrade programskih smjernica, vođenje natječaja te sudjelovanje u Ocjenjivačkim sudovima.

Upravni odbor HDKA