Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata ove godine slavi svoju 25. obljetnicu od osnutka. Nakon raspada SFR Jugoslavije te posljedično i Jugoslavenskog udruženja pejzažnih arhitekata, 20. studenog 1992. godine osnovano je Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata (HDKA),  koje je aktivno sve do danas.Već 1993. godine HDKA je upisana u Registar udruženja građana Republike Hrvatske, a naredne godine, 1994., postaje članom Međunarodne organizacije krajobraznih arhitekata, International Federation of Landscape Architects (IFLA).

2010. godine HDKA se reorganizira i reformira te započinje suradnju s regionalnim društvima krajobraznih arhitekata. Iste godine postaje član IFLA Europe, a 2012. godine postaje članom Hrvatskog zavoda za norme te članom Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju te sada broji preko 100 članova i članica.

Velika nam je čast što Vas možemo pozvati na proslavu, koja će se održati 20.11.2017. na dan osnivanja HDKA, u prostorijama Zg Foruma, u Gajevoj 27 u Zagrebu, s početkom u 18:30h.

Radujemo se Vašem dolasku.

Upravni odbor HDKA