KOMPAN je vodeći svjetski dobavljač opreme za igrališta, a dolazi iz Danske. Razvija, proizvodi i prodaje sprave za igrališta za sve uzraste. Sva igrališta dizajniraju se iz temelja kako bi se poboljšalo zdravlje i učenje djece. Svi proizvodi tvrtke imaju neodoljiv dizajn, beskompromisnu sigurnost, jedinstveno su inovativni s visokom razinom mogućnosti igre i dugotrajne kvalitete. Noviteti među njihovim proizvodima su sprave od plastike iz oceana i od recikliranog tekstila, čineći ih tako vodećim proizvođačem sprava za dječju igru od recikliranih materijala.

Marta Siso Martinez, ispred danske tvrtke KOMPAN, održala je na međunarodnom skupu Krajobraz-krajinapejzaž: Smart landscapes 2023., u organizaciji HDKA, predavanje na temu: „Play for the Planet: Redefining Outdoor Design to Minimize Carbon Footprint“. A kako je bilo na konferenciji pogledajte OVDJE.

Kompan igrališta imaju svoju filozofiju
Kao vodeći svjetski proizvođač kvalitetnih sprava za igralište cijenjen je od strane svojih klijenata. Javne institucije, škole, vrtići i ostale institucije vjeruju da će upravo Kompan proizvesti zabavna i uzbudljiva igrališta i razumjeti što zaista stoji iza izvrsnog igrališta.

Sjajna igrališta grade se znanjem
Jedan od razloga zašto je tvrtka vodeća na svijetu u ovom području jest upravo postojanje Kompan Play Instituta. Ovaj jedinstveni centar znanja vrijedna je riznica koja omogućuje uvid u dječju igru, zdravlje i istraživanje kroz igru. To savršeno dopunjava naše praktično iskustvo kroz više desetljeća u izgradnji igrališta koje promoviraju razvoj djeteta. Kompan igrališta su mnogo više od same konstrukcije, dizajnirana su na način kako bi se postigao viši cilj: Poticanje razvoja djeteta kroz igru.

Eksluzivni zastupnik tvrtke KOMPAN iz Danske je tvrtka Abraxas iz Hrvatske. Tvrtka Abraxas d.o.o., osnovana 2011. godine u Zagrebu, specijalizirana je za usluge planiranja, izvođenja, opremanja i održavanja javnih površina različitih namjena. Primarni fokus našeg poslovanja je uređenje i opremanje dječjih igrališta te sportsko-rekreativnih površina i to opremom vodećih europskih proizvođača koje ovlašteno zastupamo u Hrvatskoj i regiji.